november 19, 2011

Viszlat!

Holnap ha Isten is megsegit akkor utazom... Var a hires Spanyolorszag... Bar ez varhato volt az utobbi bejegyzeseim alapjan, de azert is szerettem volna meg irni egyett, mert nem tudom mikor lesz lehetosegem ismet irni. Ott nem jutok olyan gyakran internet kozelbe mint ithon. Ujbol csak arra szeretnelek kerni titeket, hogy hordozatok imaban, mert szuksegem lesz ra! Jo tudni azt, hogy vannak ithon testverek akik gondolnak ram, es jo ugy hazajonni, hogy varnak ithon...
Most bucsuzom tehat ( egy kis idore)! Viszont latasra! :)

Bepakolva!

Bepakoltam! Utra kesz allok ismet...Igaz nehezen ment....A tegnap rajottem, hogy nem szeretek pakolni: " ezt vigyem, ne vigyem? ez kell vagy nem? odaraktam mindent? nem viszek tul sokat? " Nah, de a vegere meglett! De szerintem meg atfogom vizsgalgatni azt a borondodt, es szorterozok meg :-j Azt sajnalom a legjobban, hogy az unnepeket nem tolthetem ithon. A tavaj megusztam, de iden mar nem fogom ugy nez ki, pedig nagyon szeretnem! De hiszem, hogy Isten ott is velem lesz! A szivembe legyen unnep, az a fontos! Nem igaz?
"Ettol a naptol fogva aldast adok!" Hagg 2:19
~ Ezt az igeverset kaptam ma reggel biztatas kent. Bar tudom, hogy nem erdemlem meg Isten aldasat, de O megse az en mercem szerint mer hanem a sajatjaval, es hiszem, hogy amit O megiger az ugy is lesz. Talan nem ugy fognak alakulni a dolgok ahogy en elkepzelem, szeretnem, de attol meg megaldhat Isten az O akarata szerint! Es en erre az aldasra vagyom!