január 14, 2011

Peld 17:17


Mindig szeret a barat, de testverre a nyomorusagban valik!

Ujbol 1 het

Ismet eltel egy het es nem irtam. Pedig lett volna mit.....
Hetfo este lanykor volt, amin nagyon jol eretzem magam, es a tema is nagyon jo volt! A tema: "A test szentsege". Volt mirol beszelni, es volt mit hallgatni is....Mar hianyzotak ezek az alkalmak.
Kedd este ifin is nagyon jol ereztem magam. Jatszottunk egy jot, na meg az enekek, szamomra olyan feludito volt...
A het elso fele igy telt.....
Aztan jott a masik fele, amiben volt egy kevesbe jo dolog is....
Aztan egy jo dolog is tortent...Van egy  lany, akivel azt hittem, hogy egy bizonyos dolog miatt, neheztelni fogunk egymasra. De sikerult megbeszeljem vele a dolgokat, es minden rendben. Sot, ugy nez ki, hogy megegy baratnot kaptam! Amiert halas vagyok Istennek!
Neha Isten ugy munkalkodik az eletunkben, hogy azt eszre se veszuk! Peding mindennek a megoldas ott van a mi kezunkben! A heten sokat tanultam. Es azt is megtapasztaltam, hogy ha szabadon engedunk dolgokat az eletunkbol,  akkor Isten azt helyetesiti. Talan nem ugyan azzal, de massal, es talan az, meg jobb is....Sot, biztos jobb, mert Isten csak is jot akar nekunk! Most ismet tele vagyok kulonfele erzesekkel. Van ami jo, van ami zavaro, es van ami nyugtalanit, es van olyan, amit nem ertek. Ezeket az erzeseket probalom tisztazni magamba...
Es tudjatok mit? En nagyon szeretek hivo lenni! Nem mindig konnyu, de nem is lehetetlen! A nehezsegek ellenere is, batran ki merem mondani, hogy BOLDOG VAGYOK!:)