december 17, 2010

Ma...

A mai napom elegge zsufolt volt, es tele meglepetesekkel... Reggel 8kor keltem, es elmentem Zilahra vasarolni egy kicsit. Aztan hazajottem, 2szer vasarolni voltan megint a faluba.utkozbe meg egyik ismeros a masik utan... Uttanna szankozas, ami eleg jol telt ( de lehetett volna jobb is ;) ). Uttanna egy kis sutkerezes, es imahaz, amit mar nagyon, de nagyon vartam... A perdikacioba megfogott egy gondolat: " Mivel toltjuk a varakozas idejet?" Meg erre igy nem gondoltam soha. Sok minden van az eletembe ami szemet es hiabavalosag, es erre ma este jottem ra. Ha Isten epp akkor jonne vissza, mikor hiabavalo dogokkal foglalkozom, nem hinnem, hogy megdicserne. Isten merceje nagy, es en szeretnek annak megfeleloen elni.
Oh, ez a nap olyan csodalatos volt szamomra. Ma ismet megtapasztaltam, hogy Isten mennyire is szeret engem, es nem feledkezik meg rollam. Az utca kozeppen gondolkodtam ezen, es akaratomon kivul elkeztem mosolyogni, ha valaki meglatott volna kulsoleg biztos ugy nezett volna ram mintha hianyozna egy kerekem (ahogy szoktak mondani), de igazabol belul teljesen masrol volt szo. Ott bejul, ott volt Jezus. O mosolyogtattott meg, a sok konnyes napjaim utan!!!!!! Thank you my God! Thank you!!!!!!!!!!!!!1

Meglepodve

Hat minden esetre, erre nem szamitottam! Nem gondoltam volna, hogy eppen ennyire hianyoztam az embereknek, es hogy igy szeretnek....En akartam meglepni oket, es erre  ok leptek meg engem. Olyan meleg fogadttatasban reszesultem, amilyenre meg allmomba se gondoltam volna...Annyira jol esett!:) Koszonom! :)