február 09, 2011

Szolj Uram, mert hallja a Te szolgad!

Az utobbi idoben ti is eszre vehetetek, hogy eleg sokat beszelek(irok), de ugyerzem muszaly irnom. Kikel adnom azt valahol, valahogy ami bennem van. Ha hiszitek hanem, de en annyira vagyom arra, Isten igeje, uzenete utan, hogy 3 ahitatos konyvet hasznalok a Biblia melett plusz meg az egyszeru forditasu Ujszovetseget is olvasom. Este szeretek a legjobban olvasni, mikor mindenki alszik mar. En rendszeresen 1-2 ora fele fekszem le. Reggel nem tudok rendesen ahitatot tartani, mert nincs hova kulonvonuljak...Ma esti ahitatomnal ismet szolt hozzam Isten, az igen keresztul!
~Az egyik az, hogy Isten van mikor kozbelep dolgokba, de csakis a mi javunkra. De O akkor is velunk van, csak epp megov bennunket hibaktol. Talan mikor Isten nemet mond imainkra, az nem hiaba van, mert tudja, hogy az nem jo. Abba a pillanatba nem ertjuk, de kesobb aldani fogjuk Istent azert, hogy nem adta meg amit kertunk! Es en is hosszu ido ota kerem, hogy valaszoljon egy imamra, es vegre megtette. Mostmar egyertelmuen tudom, hogy a valasza NEM! Most meg tenyleg, egy kicsit ossze vagyok zavarodva, de kesobb biztos mindent megertek! De elfogadom Isten valaszat! Legyen minden Oszerinte!!!!!
~ A masik dolog, ami nem mas mint Job hozzaalasa Istenhez. Most fogtam neki olvasni a Job konyvet... Szamomra Job  mindig is egyik peldakepem volt a bibliabol...Mindent elveszitett, es megis oszinten, tiszta szivbol kitudta mondani, hogy: "Az Ur adta, az Ur vette el. Aldott legyen az Ur neve!"  Pedig biztos, hogy nem kicsi volt a fajdalma...En talan soha nem fogok olyan proban keresztul menni mint O, es megis mikor csak egy bolha meretu megprobaltatas er, ugy erzem, hogy az elefant nagysagu...Szeretnek ugy bizni Istenben es annyira szeretni Ot, hogy meg az eletem se legyen kedves szamomra. Szeretnek olyan mely kapcsolatot Istennel amilyen volt Jobnak! Ha jon a megprobaltatas (mert biztos fog jonni), mindvegig ki akarok en is tartani Isten melett, es barmilyen neheznek is tunik is soha el nem lankadni Isten melol, mert csak O benne van remenysegem! Soha nem akarok megfeledkezni arrol, hogy ami itt a foldon van az mind mullando, es csak az marad meg amit Istenert teszek!!!Amen!